Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Рекламни сувенири

Брандиране на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички и ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери и бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

2.90 лв. без ДДС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

7.20 лв. без ДДС


Рекламни тениски

Рекламни текстилни тениски с възможност за рекламен печат!

Цени на рекламни текстилни тениски с възможност за брандиране - ситопечат или сублимация!

Рекламните тениски с печат са много подходящ рекламен сувенир за подарък: с цел популяризиране на Вашата марка, за корпоративни събития, за семинари, за рекламни мероприятия, за фирменни празници или лични празници!

Ей Ем Дизайн предлага широка гама от рекламни текстилни тениски: рекламни мъжки тениски, рекламни дамски тениски, рекламни тениски Lacoste. Предлагаме различни номера и цветове от рекламните тениски.

Ако не намирате желаните от Вас рекламни текстилни тениски - може да се свържете с нас или да ни изпратите запитване за желаните от Вас рекламни тениски и ние  ще направим всичко възможно да намерим продуктите за Вас. Ние работим с много каталози на фирми производители на рекламни тениски и в сайта не са качени всички възможни рекламни текстилни тениски които можем да Ви предложим.

 Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45

 

E-mail: office@reklamanet.eu