Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Рекламни сувенири

Брандиране на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички и ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

2.90 лв. без ДДС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

7.20 лв. без ДДС


ReklamaNet.eu - електронен магазин за календари, рекламни сувенири и подаръци

06-10-2014

Рекламна агенция Ей Ем Дизайн има удоволствието да представи на своите клиенти, партньори и бъдещи такива най-новият си проект - ReklamaNet.eu! Поради естеството ни на работа и желанието ни да сме винаги максимално полезни на своите клиенти, предвид и многото запитвания, които получаваме от Ваша страна за изработка на календари и рекламни сувенири, подаръци и други артикули решихме да направим за Вас сайт, в който ще можете да разглеждате предлаганите от нас продукти. Предимството на ReklamaNet.eu пред останалите сайтове на нашите конкуренти, е че представлява електронен магазин, чрез който Вие ще може да поръчвате избрания от Вас артикул, със съответния вид печат, брой на цветовете, които желаете да отпечатате и така ще може да видите в реално време каквa ще бъде цената на Вашата поръчка. Винаги може да разчитате на нас на посочените телефони или да ни изпращате запитвания, ако нещо не Ви е ясно или ако търсите продукт, който не успявате да намерите в сайта ни, защото ние винаги сме на среща и сме готови да Ви помогнем с каквото можем.
ReklamaNet.eu е поредният ни проект, чрез който се опитваме да бъдем една крачка пред останалите, опитваме се да направим изборът Ви за фирмени календари, сувенири и подаръци максимално лесен и удобен, за да не губите време в търсене, в оферти и запитвания.
Ще се радваме да сме постигнали тази цел, ще се радваме да сме винаги до Вас, защото само Вашата оценка и комфорт на работа ни мотивират да продължаваме да работим и да се усъвършенстваме все повече и повече и да вървим смело напред в света на рекламата.

Благодарим Ви за доверието, благодарим Ви за това, че сте част от нас и ще се радваме да работим с всички дългогодишни наши клиенти и партньори и ще се радваме да привличаме бъдещи такива към голямото семейство на Ей Ем Дизайн.

С уважение,
екипът на Ей Ем Дизайн
ReklamaNet.euРекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45

 

E-mail: office@reklamanet.eu