Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Брандиране и печат на рекламни сувинири
Рекламни сувенири

Брандиране (печат) на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

2.04 лв. без ДДС

РЕКЛАМЕН КОМПЛЕКТ ОТ 2 БРОЯ СТЪКЛЕНИ ЧАШИ ЗА КАФЕ

РЕКЛАМЕН КОМПЛЕКТ ОТ 2 БРОЯ СТЪКЛЕНИ ЧАШИ ЗА КАФЕ

11.55 лв. без ДДС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

РЕКЛАМЕН АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА И ДЪРВЕНА ОС

6.95 лв. без ДДС


За нас

РекламаНет е електронен магазин за рекламни сувенири, рекламни подаръци и рекламни аксесоари, собственост на рекламна агенция Ей Ем Дизайн. Ние развиваме дейсността си в три основни направления, които сме показали и описали в три отделни сайта. 


В www.webdesigngroup.biz може да се запознаете подробно и да разгледате предлаганите от нас услуги за изработка на корпоративни уеб сайтове, електронни магазини, сайтове за мобилни устройства, таблети и други мобилни устройства.


В www.reklamensviat.com ще разгледате дейността на фирмата ни свързана с дизайн на печатна реклама, дизайн и изработка на външна реклама, изработка на плексигасови изделия и други.

Ей Ем Дизайн работи с екип от млади и креативни хора, които имат огромното желание и хъс за работа в света на рекламния бизнес. Всяка идея, която разработваме носи полъха на индивидуалността и неповторимостта на нашите клиенти, което прави крайният продукт незабравим и единствен по своята същност и облик. Ето защо ние разполагаме с богата гама от рекламни продукти, рекламни аксесоари, рекламни сувенири и рекламни подаръци, с които целим да задоволим и най-капризният вкус на всеки клиент. Всеки рекламен сувенир, всеки рекламен подарък и всеки рекламен продукт може да бъде напечатан или гравиран с логото на Вашата фирма, може да бъде напечатано или гравирано името на Вашата компания, може да бъде напечатан или гравиран телефонния номер, е-мейл адреса или сайта на фирмата Ви. Изборът и начина на печат зависят от материала, от който е направен рекламния сувенир, който сте си избрали, а избора и съчетанието от броя цветове за печат го определяте Вие.

 


Възможни видове печат:
 

1. Тампонен печат
/химикалки, запалки и др./
Тампонният печат е съвременен метод за печат, който също като ситопечата позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид материали, но за разлика от него дава възможност за работа върху по-голямо разнообразие от повърхности (с неправилна форма, релеф, меки опаковки и др.)

 

2. Директен сито печат върху сувенири от PVC и хартия до 100 см2
/тефтери, часовници, калкулатори и др./

Технология за печат е приблизително подобна на офсетовия печат (има се предвид, че и при нея изображението се изгражда от множество точки, в които  има или няма изображение), но различна по това, че методът да се осигури в коя точка ще има изображение, и в коя – не, се състои в използването на много дребноструктурно предварително запушено сито, част от дупките, на което са отпушени с помощта на фотографски процес. След това именно през тези отпушени дупки преминава мастилото, докато през запушените мастило не се пропуска. Сито печатът се използва много по-ограничено от офсетовия печат, с него се печата главно щрихово, но затова пък тази технология е приложима върху доста повече материали и е една от малкото за печат върху предмети с неправилна форма, което я прави широко използвана при надписването на рекламни сувенири и в индустриалното производство.

 

3. Директен сито печат върху сувенири от промазан плат
/чадъри, конференсни чанти, дъждобрани, раници, сакове и др./

Текстила има много важна роля в днешния ни живот: ние го обличаме, спим в него, или сме щастливи от външния си изглед с него. Свежите цветове на текстила оцветяват нашия свят - благодарение отчасти и на ситопечата.Това е единствената техника за апликиране на желаните цветове в желания порядък върху текстил. С помоща на съвременния ситопечат винаги ще получите желания резултат.

 

4. Директен сито печат с пластизолни мастила върху текстил
/тениски, потници, ризи, суичъри, елеци, чанти и др./

Директен ситопечат е абсолютно класически метод за постигане на качествен и устойчив печат върху различни памучни изделия с пластизолни мастила и мастила на водна основа. Ние предлагаме печат върху тениски, блузи, ризи, торби, калъфки, суичъри и други. Много важно предимство при ситопечата е добрата покривност и трайния отпечатък.

 

5. Трансферен печат върху шапки и козирки

Трансферен ситопечат се използва и се прилага при изкуствени материи, торби от нетъкан текстил, шушлякови изделия, тениски с релефна структура (тип Лакоста), шапки, чанти и други. При трансферният ситопечат също се печата с пластизолни мастила, но разликата тук е че отпечатъка се прави върху специална трансферна хартия, след което се трансферира чрез термотрансферна преса при определена температура върху изделието.

 

6. Преге печат
/върху тефтери - изкуствена и естествена кожа/

 

Всички видове печат са създадени в полза на хората, в полза на техните потребности и в полза на създаването на красиви и качествени рекламни сувенири, рекламни подаръци и аксесоари.

Никога не забравяйте, че за да постигнете нов и различен резултат, по-успешен и иновативен бизнес е необходимо да направите нещата по нов и различен начин! Не го отлагайте, доверете ни се и ние ще ви осигурим тази възможност!

Eкипът на Ей Ем Дизайн.


Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45

 

E-mail: office@reklamanet.eu

 

Намерете ни във FACEBOOK


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.comwww.reklamni-suveniri.com