Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Брандиране и печат на рекламни сувинири
Рекламни сувенири

Брандиране (печат) на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

2.04 лв. без ДДС

РАБОТЕН ТРИСЕКЦИОНЕН КАЛЕНДАР БИЗНЕС 2021

РАБОТЕН ТРИСЕКЦИОНЕН КАЛЕНДАР БИЗНЕС 2021

3.40 лв. без ДДС

ДЖОБНИ КАЛЕНДАРЧЕТА (ДЖК)

ДЖОБНИ КАЛЕНДАРЧЕТА (ДЖК)

0.10 лв. без ДДС


ReklamaNet.eu - поръчка на календари, рекламни сувенири и подаръци

Рекламна агенция Ей Ем Дизайн има удоволствието да представи на своите клиенти, партньори и бъдещи такива най-новият си проект - ReklamaNet.eu! Поради естеството ни на работа и желанието ни да сме винаги максимално полезни на своите клиенти, предвид и многото запитвания, които получаваме от Ваша страна за изработка на календари и рекламни сувенири, подаръци и други артикули решихме да направим за Вас сайт, в който ще можете да разглеждате предлаганите от нас продукти. Предимството на ReklamaNet.eu пред останалите сайтове на нашите конкуренти, е че представлява уеб сайт, чрез който Вие ще може да поръчвате избрания от Вас артикул, със съответния вид печат, брой на цветовете, които желаете да отпечатате и така ще може да видите каквa ще бъде цената на Вашата поръчка реди да поръчате. Винаги може да разчитате на нас на посочените телефони или да ни изпращате запитвания, ако нещо не Ви е ясно или ако търсите продукт, който не успявате да намерите в сайта ни, защото ние винаги сме на среща и сме готови да Ви помогнем с каквото можем.
ReklamaNet.eu е поредният ни проект, чрез който се опитваме да бъдем една крачка пред останалите, опитваме се да направим изборът Ви за фирмени календари, сувенири и подаръци максимално лесен и удобен, за да не губите време в търсене, в оферти и запитвания.
Ще се радваме да сме постигнали тази цел, ще се радваме да сме винаги до Вас, защото само Вашата оценка и комфорт на работа ни мотивират да продължаваме да работим и да се усъвършенстваме все повече и повече и да вървим смело напред в света на рекламата.

Благодарим Ви за доверието, благодарим Ви за това, че сте част от нас и ще се радваме да работим с всички дългогодишни наши клиенти и партньори и ще се радваме да привличаме бъдещи такива към голямото семейство на Ей Ем Дизайн.

С уважение,
екипът на Ей Ем Дизайн
ReklamaNet.euРекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45
                0899 98 40 71

 

E-mail: office@reklamanet.eu

 

Намерете ни във FACEBOOK


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.comwww.reklamni-suveniri.com