Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Рекламни сувенири

Брандиране на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички и ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

РЕКЛАМНА ФЛАШКА "КРЕДИТНА КАРТА" 8GB

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

ПИРАМИДКА МОМИЧЕТА (ПМ)

2.90 лв. без ДДС

РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2017

РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2017

1.65 лв. без ДДС


Рекламни тениски

Рекламни текстилни тениски с възможност за рекламен печат!

Цени на рекламни текстилни тениски с възможност за брандиране - ситопечат или сублимация!

Рекламните тениски с печат са много подходящ рекламен сувенир за подарък: с цел популяризиране на Вашата марка, за корпоративни събития, за семинари, за рекламни мероприятия, за фирменни празници или лични празници!

Ей Ем Дизайн предлага широка гама от рекламни текстилни тениски: рекламни мъжки тениски, рекламни дамски тениски, рекламни тениски Lacoste. Предлагаме различни номера и цветове от рекламните тениски.

Ако не намирате желаните от Вас рекламни текстилни тениски - може да се свържете с нас или да ни изпратите запитване за желаните от Вас рекламни тениски и ние  ще направим всичко възможно да намерим продуктите за Вас. Ние работим с много каталози на фирми производители на рекламни тениски и в сайта не са качени всички възможни рекламни текстилни тениски които можем да Ви предложим.

 Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45

 

E-mail: office@reklamanet.eu