Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Брандиране и печат на рекламни сувинири
Рекламни сувенири

Брандиране (печат) на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни сакове, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни преносими батерии /POWER BANK/, рекламни часовници, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни антистрес артикули, рекламни ленти за бадж, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.Срока на изпълнение и доставка

Доставка

 

След направена поръчка в уеб сайта, служител на Ей Ем Дизайн ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер, до посочен от клиента адрес или може да се вземат от Вас на място в нашия офис с предварително уговорен ден и час. Доставки се извършват на географската територия на Република България, но е възможно и в чужбина. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката и заплаща разхода по доставката.

 

Срок за изпълнение

 

За всяка поръчка ще бъдете уведомени  за срока на доставка и печат.

 

Сроковете за доставка на поръчани чрез уеб сайта стоки се определят от вида и броя на поръчания продукт (някои стоки са на склад, други се внасят от чужбина само при изрична поръчка и доставката отнема около 10-12 раб. дни), от вида печат, който ще се използва върху рекламния продукт и от временната натовареност на фирмата.


Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45
                0899 98 40 71

 

E-mail: office@reklamanet.eu

 

Намерете ни във FACEBOOK


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.comwww.reklamni-suveniri.com