Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Рекламни сувенири

Брандиране на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.Условия за ползване

Регистрация

 

Процедурата по регистрация на даден потребител в сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Подадените от Вас данни за регистрацията са подадени абсолютно доброволно и с Ваше съгласие. Регистрацията е необходима само при ползването на определени функционалности на сайта. Сайтът може да бъде разглеждан от всеки посетител свободно без регистрация. За да се регистрирате е необходимо да попълните регистрационния  формуляр, който се намира ТУК.

Полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. При успешно приключване на регистрацията ползвателят ще може с e-mail и парола да влиза в създадения в сайта профил.

 


Защита на личните данни

 

С приемането на настоящите общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Ей Ем Дизайн ЕООД и/или упълномощени от компанията трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока. Потребителският акаунт на всеки потребител може да бъде изтрит от базата данни на reklamanet.eu, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя. 

 Цени и продукти

 

Всички цени обявени в сайта на продуктите и съпровождащия ги вид печат са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Ей Ем Дизайн си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси без цената за доставка, която се определя отделно в зависимост от изброания от клиента куриер и неговата ценова листа услуги.
Снимките на продуктите са примерни и с илюстративна цел и е възможно разминаване с реалните продукти. При поръчка е възможно продукта да е променен от производителя и ние да не сме уведомени за това. За въпроси, неясноти или Ваши очаквания по снимките на продуктите се свържете с нас.Поръчки

Поръчки онлайн могат да правят само тези потребители, които са се регистрирали в сайта или без регистраиция с "поръчка като гост" и са приели общите условия за неговото ползване. За да направите поръчка без да се регистрирате по телефон или e-mail е необходимо да ни се обадите на посочените в меню "контакти" телефони или да ни изпратите запитване на e-meil: office@reklamanet.eu

 

Доставка

 

След направена поръчка през уеб сайта, служител на Ей Ем Дизайн задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер, до посочен от клиента адрес или може да се вземат от Вас на място в нашия офис с предварително уговорен ден и час. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката и заплаща разхода по доставката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки се определят от вида и броя на поръчания продукт (някои стоки са на склад, други се внасят от чужбина само при изрична поръчка и доставката отнема до около 10-12 раб. дни), от вида печат, който ще се използва върху рекламния продукт и от временната натовареност на фирмата.Какво включва доставката

 

В доставката се включват поръчаните артикули и съпровождащата ги фактура. Всеки клиент има възможността да прегледа продукта преди да заплати наложения платеж. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

 

Връщане на стока

 

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 (седем) дни, считано от датата на получаване. В случай на отказ, получените от вас стоки трябва да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП (Закон за защита на потребителя).

Как става връщането на даден продукт:

1. Подаване на уведомление в свободен текст, където заявявате Вашето желание да върнете дадена стока. Уведомлението се подава тук, като в полето за свободен текст запишете "Връщане на продукт - наименование и модел" и причините за неговото връщане.

2. След подаване на уведомлението изпращате за Ваша сметка продукта на адрес уточнен с нас.

 

Задължително продукта трябва да е в неповредена опаковка, ненарушен търговски вид и съпроводен от следната документация:

- гаранционна карта, която сте получили с Вашата поръчка, ако има такава
- фактура, която сме Ви издали и изпратили заедно с поръчаните артикули

Парите се възстановяват на клиента в срок до 7 работни дни.


3. Рекламни продукти, които са напечатани с лого подадено от страна на клиента използващ онлайн магазина, име на фирма, телефони, адреси, е-мейл адреси и други такива (т.е. продукти, които не биха могли да бъдат използвани от трети лица и фирми) не подлежат на връщане, ако са в ненарушен търговски вид при доставянето им и печата е с необходимата яркост, плътност и цветност. Плащане

 

Ползвателят може да заплати цената на поръчаната от онлайн магазина стока, като използва по свой избор един следните начини:

1. При поръчка се издава проформа фактура за 50% от стойността на офертата, която бива залатена по банков път, а останалата част от сумата се заплаща след приключване на проекта-продукт или след доставка на посочен от клиента адрес и на място заплаща само куриерската услуга.
2. При поръчка може да заплатите 100% стойността на фактурата по банков път, готовият продукт се изпраща до посочен от потребителя адрес и на място заплаща само куриерската услуга.
3. При поръчка клиента може да използва и услугата "Наложен платеж", но след допълнителна договорка в зависимост от особеностите на поръчката.Анулиране на поръчката

 

Поръчка може да бъде анулирана по всяко време от Ей Ем Дизайн при наличие на основателни причини - стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

При необходимост от отказ на поръчката от страна и желание на потребителя може да направите това в рамките на работния ден, в който е пусната заявката, но не по късно от 16.00 часа. За целта може да използвате формата за връзка на нашия сайт или се да се свържете с Ей Ем Дизайн на посочените телефони за контакт.ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОУсловията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство в Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

Ей Ем Дизайн запазва правото си да променя "Общите условия" по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която е извършена. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите правила периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.

За допълнителни въпроси се обръщайте към нас на посочените в сайта имейл и телефони.


Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45

 

E-mail: office@reklamanet.eu


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.com