Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Брандиране и печат на рекламни сувинири
Рекламни сувенири

Брандиране (печат) на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни сакове, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни преносими батерии /POWER BANK/, рекламни часовници, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни антистрес артикули, рекламни ленти за бадж, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.


РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

РАБОТЕН НАСТОЛЕН КАЛЕНДАР ТИП ПИРАМИДА 2020

2.04 лв. без ДДС

РАБОТЕН ТРИСЕКЦИОНЕН КАЛЕНДАР БИЗНЕС 2021

РАБОТЕН ТРИСЕКЦИОНЕН КАЛЕНДАР БИЗНЕС 2021

3.40 лв. без ДДС

ДЖОБНИ КАЛЕНДАРЧЕТА (ДЖК)

ДЖОБНИ КАЛЕНДАРЧЕТА (ДЖК)

0.10 лв. без ДДС


За нас

РекламаНет е електронен магазин за рекламни сувенири, рекламни подаръци и рекламни аксесоари, собственост на рекламна агенция Ей Ем Дизайн. Ние развиваме дейсността си в три основни направления, които сме показали и описали в три отделни сайта. 


В www.webdesigngroup.biz може да се запознаете подробно и да разгледате предлаганите от нас услуги за изработка на корпоративни уеб сайтове, електронни магазини, сайтове за мобилни устройства, таблети и други мобилни устройства.


В www.reklamensviat.com ще разгледате дейността на фирмата ни свързана с дизайн на печатна реклама, дизайн и изработка на външна реклама, изработка на плексигасови изделия и други.

Ей Ем Дизайн работи с екип от млади и креативни хора, които имат огромното желание и хъс за работа в света на рекламния бизнес. Всяка идея, която разработваме носи полъха на индивидуалността и неповторимостта на нашите клиенти, което прави крайният продукт незабравим и единствен по своята същност и облик. Ето защо ние разполагаме с богата гама от рекламни продукти, рекламни аксесоари, рекламни сувенири и рекламни подаръци, с които целим да задоволим и най-капризният вкус на всеки клиент. Всеки рекламен сувенир, всеки рекламен подарък и всеки рекламен продукт може да бъде напечатан или гравиран с логото на Вашата фирма, може да бъде напечатано или гравирано името на Вашата компания, може да бъде напечатан или гравиран телефонния номер, е-мейл адреса или сайта на фирмата Ви. Изборът и начина на печат зависят от материала, от който е направен рекламния сувенир, който сте си избрали, а избора и съчетанието от броя цветове за печат го определяте Вие.

 


Възможни видове печат:
 

1. Тампонен печат
/химикалки, запалки и др./
Тампонният печат е съвременен метод за печат, който също като ситопечата позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид материали, но за разлика от него дава възможност за работа върху по-голямо разнообразие от повърхности (с неправилна форма, релеф, меки опаковки и др.)

 

2. Директен сито печат върху сувенири от PVC и хартия до 100 см2
/тефтери, часовници, калкулатори и др./

Технология за печат е приблизително подобна на офсетовия печат (има се предвид, че и при нея изображението се изгражда от множество точки, в които  има или няма изображение), но различна по това, че методът да се осигури в коя точка ще има изображение, и в коя – не, се състои в използването на много дребноструктурно предварително запушено сито, част от дупките, на което са отпушени с помощта на фотографски процес. След това именно през тези отпушени дупки преминава мастилото, докато през запушените мастило не се пропуска. Сито печатът се използва много по-ограничено от офсетовия печат, с него се печата главно щрихово, но затова пък тази технология е приложима върху доста повече материали и е една от малкото за печат върху предмети с неправилна форма, което я прави широко използвана при надписването на рекламни сувенири и в индустриалното производство.

 

3. Директен сито печат върху сувенири от промазан плат
/чадъри, конференсни чанти, дъждобрани, раници, сакове и др./

Текстила има много важна роля в днешния ни живот: ние го обличаме, спим в него, или сме щастливи от външния си изглед с него. Свежите цветове на текстила оцветяват нашия свят - благодарение отчасти и на ситопечата.Това е единствената техника за апликиране на желаните цветове в желания порядък върху текстил. С помоща на съвременния ситопечат винаги ще получите желания резултат.

 

4. Директен сито печат с пластизолни мастила върху текстил
/тениски, потници, ризи, суичъри, елеци, чанти и др./

Директен ситопечат е абсолютно класически метод за постигане на качествен и устойчив печат върху различни памучни изделия с пластизолни мастила и мастила на водна основа. Ние предлагаме печат върху тениски, блузи, ризи, торби, калъфки, суичъри и други. Много важно предимство при ситопечата е добрата покривност и трайния отпечатък.

 

5. Трансферен печат върху шапки и козирки

Трансферен ситопечат се използва и се прилага при изкуствени материи, торби от нетъкан текстил, шушлякови изделия, тениски с релефна структура (тип Лакоста), шапки, чанти и други. При трансферният ситопечат също се печата с пластизолни мастила, но разликата тук е че отпечатъка се прави върху специална трансферна хартия, след което се трансферира чрез термотрансферна преса при определена температура върху изделието.

 

6. Преге печат
/върху тефтери - изкуствена и естествена кожа/

 

Всички видове печат са създадени в полза на хората, в полза на техните потребности и в полза на създаването на красиви и качествени рекламни сувенири, рекламни подаръци и аксесоари.

Никога не забравяйте, че за да постигнете нов и различен резултат, по-успешен и иновативен бизнес е необходимо да направите нещата по нов и различен начин! Не го отлагайте, доверете ни се и ние ще ви осигурим тази възможност!

Eкипът на Ей Ем Дизайн.


Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45
                0899 98 40 71

 

E-mail: office@reklamanet.eu

 

Намерете ни във FACEBOOK


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.comwww.reklamni-suveniri.com