Рекламни сувенири и подаръци с цени - торбички, химикалки, чадъри


Брандиране и печат на рекламни сувинири
Рекламни сувенири

Брандиране (печат) на рекламни сувенири и подаръци за Вашата рекламна кампания като: рекламни химикалки, рекламни торбички, рекламни ранички, рекламни сакове, рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни чадъри, рекламни запалки, рекламни чаши, рекламни USB флашки, рекламни преносими батерии /POWER BANK/, рекламни часовници, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни бележници, рекламни антистрес артикули, рекламни ленти за бадж, рекламни офис аксесоари и много други рекламни продукти.Условия за ползване

Регистрация

 

Сайтът може да бъде разглеждан от всеки посетител свободно без регистрация. 

 


Защита на личните данни

 

С приемането на настоящите общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Ей Ем Дизайн ЕООД и/или упълномощени от компанията трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока. Цени и продукти

 

Всички цени обявени в сайта на продуктите и съпровождащия ги вид печат са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Ей Ем Дизайн си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси без цената за доставка, която се определя отделно в зависимост от избрания от клиента куриер и неговата ценова листа с услуги.
Снимките на продуктите са примерни и с илюстративна цел и е възможно разминаване с реалните продукти. При поръчка е възможно продукта да е променен от производителя и ние да не сме уведомени за това. За въпроси, неясноти или Ваши очаквания по снимките на продуктите се свържете с нас.Поръчки

Поръчки се приема по телефон или e-mail, като е необходимо да ни се обадите на посочените в меню "контакти" телефони или да ни изпратите запитване на e-meil: office@reklamanet.eu

 

Доставка

 

След направена поръчка по мейл, служител на Ей Ем Дизайн задължително се свързва с Вас на посочен от Вас мейл адрес или телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставката  се извършва с куриер, до посочен от клиента адрес или може да се вземат от Вас на място в нашия офис с предварително уговорен ден и час. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката и заплаща разхода по доставката. Сроковете за доставка на поръчани стоки се определят от вида и броя на поръчания продукт (някои стоки са на склад, други се внасят от чужбина само при изрична поръчка и доставката отнема до около 10-12 раб. дни), от вида печат, който ще се използва върху рекламния продукт и от временната натовареност на фирмата.Какво включва доставката

 

В доставката се включват поръчаните артикули и съпровождащата ги фактура. Всеки клиент има възможността да прегледа продукта преди да заплати наложения платеж. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

 

Връщане на стока

 

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 (седем) дни, считано от датата на получаване. В случай на отказ, получените от вас стоки трябва да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Как става връщането на даден продукт:

Рекламни продукти, които са напечатани с лого подадено от страна на клиента, име на фирма, телефони, адреси, е-мейл адреси и други такива (т.е. продукти, които не биха могли да бъдат използвани от трети лица и фирми) не подлежат на връщане, ако са в ненарушен търговски вид при доставянето им и печата е с необходимата яркост, плътност и цветност. 

 Плащане

 

Ползвателят може да заплаща закупената от нас стока, като използва по свой избор един следните начини:

1. При поръчка се издава проформа фактура за 50% от стойността на офертата, която бива заплатена по банков път, а останалата част от сумата се заплаща след приключване на проекта-продукт или след доставка на посочен от клиента адрес и на място заплаща само куриерската услуга.
2. При поръчка може да заплатите 100% стойността на фактурата по банков път, готовият продукт се изпраща до посочен от потребителя адрес и на място заплаща само куриерската услуга.
3. При поръчка клиента може да използва и услугата "Наложен платеж", но след допълнителна договорка в зависимост от особеностите на поръчката.

 Анулиране на поръчката

 

Поръчка може да бъде анулирана по всяко време от Ей Ем Дизайн при наличие на основателни причини - стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

При необходимост от отказ на поръчката от страна и желание на потребителя може да направите това в рамките на работния ден, в който е пусната заявката, но не по късно от 16.00 часа. За целта може да използвате формата за връзка на нашия сайт или се да се свържете с Ей Ем Дизайн на посочените телефони за контакт.

 ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОУсловията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство в Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

Ей Ем Дизайн запазва правото си да променя "Общите условия" по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която е извършена. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите правила периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.

За допълнителни въпроси се обръщайте към нас на посочените в сайта имейл и телефони.


Рекламни сувенири и подаръци с печат

Контакти


Reklamanet.eu - Поръчка на рекламни сувенири и подаръци онлайн

 

Моб. тел.: 0899 91 45 45
                0899 98 40 71

 

E-mail: office@reklamanet.eu

 

Намерете ни във FACEBOOK


Други наши проекти: www.reklamensviat.comwww.webdesigngroup.bizwww.teniskiprint.comwww.reklamni-suveniri.com